Profil | Przedmioty rozszerzone | Próg punktowy | Rok |
---|---|---|---|
1Agr.1 (Technik usług kelnerskich) | j. angielski, j. francuski | 37.9 | 2021 |
1BC (Technik żywienia i usług gastronomicznych) | j. angielski, j. francuski | 31.2 | 2021 |
1D (Technik żywienia i usług gastronomicznych) | j. angielski, j. francuski | 48.25 | 2021 |
1Agr.2 (Technik żywienia i usług gastronomicznych) | j. angielski, j. francuski | 62.85 | 2021 |
1Egr.1 (Technik żywienia i usług gastronomicznych) | j. angielski, j. francuski | 67.6 | 2021 |
Zdawalność dla całego egzaminu dojrzałości: 50% (2022)
Przedmiot | Rok | Zdających | Zdawalność | Olimpijczyków | Średni wynik |
---|---|---|---|---|---|
j. polski (pp) | 2022 | 83 | 73% | 34% | |
j. angielski (pp) | 2022 | 79 | 83% | 58% | |
biologia (pr) | 2022 | 23 | - | 23% | |
chemia (pr) | 2022 | 2 | - | - | |
geografia (pr) | 2022 | 9 | - | 36% | |
historia (pr) | 2022 | 6 | - | 18% | |
j. angielski (pr) | 2022 | 42 | - | 45% | |
j. polski (pr) | 2022 | 20 | - | 12% | |
j. rosyjski (pr) | 2022 | 1 | - | - | |
matematyka (pr) | 2022 | 9 | - | 4% | |
wiedza o społeczeństwie (pr) | 2022 | 8 | - | 13% | |
j. niemiecki (pp) | 2022 | 1 | 100% | - | |
j. rosyjski (pp) | 2022 | 3 | 100% | - | |
matematyka (pp) | 2022 | 83 | 56% | 32% |