im. Prof. Stanisława Bergera
Profil | Przedmioty rozszerzone | Próg punktowy | Rok |
---|---|---|---|
1hp (Technik hotelarstwa) | j. angielski, j. niemiecki | 62.7 | 2022 |
1dp,1ep,1fp (Technik żywienia i usług gastronomicznych) | j. angielski, j. niemiecki | 46.2 | 2022 |
Zdawalność dla całego egzaminu dojrzałości: 60% (2022)
Przedmiot | Rok | Zdających | Zdawalność | Olimpijczyków | Średni wynik |
---|---|---|---|---|---|
j. polski (pp) | 2022 | 33 | 84% | 46% | |
j. angielski (pp) | 2022 | 32 | 96% | 66% | |
j. rosyjski (pp) | 2022 | 1 | 100% | - | |
matematyka (pp) | 2022 | 33 | 63% | 40% | |
biologia (pr) | 2022 | 6 | - | 10% | |
geografia (pr) | 2022 | 3 | - | - | |
j. angielski (pr) | 2022 | 18 | - | 36% | |
j. polski (pr) | 2022 | 4 | - | - | |
j. rosyjski (pr) | 2022 | 2 | - | - |