Profil | Przedmioty rozszerzone | Próg punktowy | Rok |
---|---|---|---|
1H2 (Technik hotelarstwa) | j. angielski, j. rosyjski | 55.5 | 2022 |
1H1 (Technik hotelarstwa) | j. angielski, j. rosyjski | 28.1 | 2022 |
1TŻ1 (Technik żywienia i usług gastronomicznych) | j. angielski, j. rosyjski | 79.6 | 2022 |
1TŻ2 (Technik żywienia i usług gastronomicznych) | j. angielski, j. rosyjski | 34.65 | 2022 |
Zdawalność dla całego egzaminu dojrzałości: 75% (2022)
Przedmiot | Rok | Zdających | Zdawalność | Olimpijczyków | Średni wynik |
---|---|---|---|---|---|
j. polski (pp) | 2022 | 28 | 96% | 56% | |
j. angielski (pp) | 2022 | 28 | 96% | 65% | |
matematyka (pp) | 2022 | 28 | 75% | 42% | |
biologia (pr) | 2022 | 5 | - | 16% | |
geografia (pr) | 2022 | 7 | - | 24% | |
j. angielski (pr) | 2022 | 13 | - | 49% | |
j. polski (pr) | 2022 | 5 | - | 47% | |
matematyka (pr) | 2022 | 2 | - | - |