Wydział
Wydział Biotechnologii i Nauk O Żywności
Stopień
licencjackie
Język
pl
Czas trwania
6 sem
Klasyfikacja ISCED
wkrótce
Jeśli interesujesz się organizacją przedsięwzięć w sektorze hotelarskim i gastronomicznym, ten kierunek jest skierowany właśnie do Ciebie. Dzięki wszechstronnemu wykształceniu, które zdobędziesz od ekspertów z Politechniki Łódzkiej, a dokładniej z Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności oraz Wydziału Zarządzania i Inżynierii Produkcji, otrzymasz kompleksową wiedzę z zakresu technologii żywności, żywienia, zarządzania i marketingu.
Po ukończeniu studiów będziesz miał kompetencje do:
Ponadto, decydując się na założenie własnej działalności gospodarczej, zdobędziesz wiedzę i umiejętności kreatywne niezbędne do efektywnej promocji Twojej firmy.
Nazwa dyscypliny | Udział procentowy | Wiodąca |
---|---|---|
wkrótce | wkrótce | wkrótce |
Rok | Tura rekrutacji | Próg | Kandydaci | Limit przyjęć | Przyjęci |
---|---|---|---|---|---|
2022 | 1 | 105.6 | 49 | 90 | brak danych |
2023 | 1 | 135 | brak danych | brak danych | 30 |
Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte
Uniwersytet Morski w Gdyni
Politechnika Morska w Szczecinie
Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej
Uniwersytet Pomorski w Słupsku
Akademia Sztuki Wojennej
Uniwersytet Bielsko-Bialski
Kliknij i napisz do nas